Rechtsgidsen

Wanneer je problemen ervaart met instanties, levert dat vaak een hoop stress op. Ook daar hebben we bij SRV oog voor. Wanneer je met onze (juridisch) professionals spreekt, is er ook steeds een gids aanwezig die vooral naar je luistert en oog heeft voor je emoties. Iemand die jou echt hoort en begrijpt.

Leer onze gidsen kennen. Ze vertellen zelf over hun mooie werk bij SRV.

Gids Jantina Slabbekoorn

‘Dankbaar dat ik dit werk mag doen’ We kijken niet alleen naar het feitelijke probleem, maar helpen je ook met de emoties die je erdoor ervaart.”

Lees het verhaal van Jantina

Gids Jozef de Roos

“Soms is de oplossing van een probleem niet het belangrijkste. Wanneer een zaak niet opgelost wordt, maar we mensen wel duidelijkheid kunnen geven, zie je dat dit hen helpt om het probleem los te laten en hun leven weer terug op de rit te krijgen. Dat is precies waarom dit werk mij zoveel voldoening geeft.”

Lees het verhaal van Jozef

Henk Gids

Gids Henk Zegers

Gehoord worden, willen we dat niet allemaal? Samen met een dossierbehandelaar van SRV gaat Henk het gesprek aan met mensen met een (juridisch) probleem. “Ik laat mensen dus eerst hun verhaal vertellen, terwijl de dossierbehandelaar meeluistert en zich richt op de juridische aspecten.”

Lees het verhaal van Henk

HZ student voor onderzoek

Student Dies van den Bosch

Hoe kan SRV studenten bereiken en helpen? Dat is in het kort de vraag waarop Dies van den Bosch, student aan de HZ University of Applied Sciences, samen met medestudenten het antwoord op probeert te vinden.

Lees meer over het onderzoek