Wie we zijn

Wij zijn Samen Recht Vinden! Een klein team met daaromheen een grote kring van specialisten die jou kunnen helpen. We toeren door Zeeland om de oplossing van (juridische) problemen dichterbij te brengen. 

Ons team

Femke van der Lee

Onderzoeker

"Ik vind het onwijs interessant om te zien hoe Samen Recht Vinden zich beweegt aan de rand van het huidige rechtssysteem. Dat proberen te vatten en onze weg daarin te vinden, daar ligt mijn uitdaging."

Desirée Hufman

Casemanager

"Bij Samen Recht Vinden kan ik mensen echt verder helpen en ontzorgen. Hier hebben we de tijd voor het hele verhaal. De combinatie van juridisch en sociaal werk geeft me veel voldoening."

Vincent Bosch

casemanager

"In de steeds verder verhardende maatschappij, zie ik een uitdaging om partijen weer aan tafel te brengen. Ik verheug mij steeds over de solidariteit op basis waarvan we vervolgens samen tot een goede oplossing kunnen komen."

Melissa Mol

Onderzoeker

"Bij Samen Recht Vinden doen we precies datgene wat nodig is om een oplossing te vinden voor een probleem. Dat betekent ook voortdurend leren en ontwikkelen. Het is ontzettend interessant om daar onderdeel van uit te maken."

Danielle

Danielle Sturm

Office manager

“Het recht toegankelijk maken voor iedereen vind ik heel belangrijk. Als office manager van SRV lever ik daar graag mijn bijdrage aan. Dat doe ik onder meer door het regelen van een goede planning en het ontzorgen van mijn collega’s.”

Pieter Ippel

"Pieter Ippel is één van de oprichters van Samen Recht Vinden en heeft in onze organisatie een vrije rol als geestelijk leider. Voor veel mensen is het recht moeilijk te begrijpen en te bereiken. Pieter Ippel probeert al vanaf 1975 als docent, onderzoeker en gewone burger de weg naar het recht makkelijker te maken. Hij is voorzitter van Stichting De Zeeuwse Meesters en emeritus hoogleraar rechtsgeleerdheid, filosofie en ethiek bij het University College Roosevelt in Middelburg en de Universiteit Utrecht. Binnen Samen Recht Vinden spreken we over hem als onze ‘geestelijk leider’. Hij zorgt op allerlei manieren dat we goed aansluiten op de ontwikkeling in de wetenschap en in het juridische veld."

Rechtgidsen

Wanneer je problemen ervaart met instanties, levert dat vaak een hoop stress op. Ook daar hebben we bij SRV oog voor. Wanneer je met onze (juridisch) professionals spreekt, is er ook steeds een gids aanwezig die vooral naar je luistert en oog heeft voor je emoties. Iemand die jou echt hoort en begrijpt.

Leer onze gidsen kennen. Ze vertellen zelf over hun mooie werk bij SRV.

Informatie voor overheden en organisaties