Wie we zijn

Wij zijn Samen Recht Vinden! Een klein team met daaromheen een grote kring van specialisten die jou kunnen helpen. We toeren door Zeeland om de oplossing van (juridische) problemen dichterbij te brengen. 

Ons team

Nienke Slump

Directeur

“In deze complexe maatschappij is er een grote afstand gekomen tussen het recht en de burger en MKB-er. Bij Samen Recht Vinden zet ik me in voor duurzame oplossingen zodat mensen weer verder kunnen met hun leven. Die oplossing hoeft niet per se juridisch te zijn.” 

Krijn van Beek

Ontwerp | Financiën 

“Als je bij ons komt met een probleem zoeken we de kortste weg naar de oplossing. Wat wij daarvoor moeten doen, is een voortdurende ontdekkingsreis goed luisteren, goed kijken en dan weer (her)ontwerpen en opnieuw proberen. Zo worden we steeds beter”

Femke van der Lee

Onderzoeker

"Ik vind het onwijs interessant om te zien hoe Samen Recht Vinden zich beweegt aan de rand van het huidige rechtssysteem. Dat proberen te vatten en onze weg daarin te vinden, daar ligt mijn uitdaging."

Simone Kroes

Busmanager

"Ik word blij van onze doelstelling; recht dichterbij mensen brengen. Mijn taak is om dit te organiseren, met een bus door Zeeland naar de mensen toe. Verder heb ik veel contact met onze vrijwilligers en regel alles wat nodig is voor bijeenkomsten, trainingen en sessies."
 

Desirée Hufman

Casemanager | Behandelaar

"Bij Samen Recht Vinden kan ik mensen echt verder helpen en ontzorgen. Hier hebben we de tijd voor het hele verhaal. De combinatie van juridisch en sociaal werk geeft me veel voldoening."

Vincent Bosch

Behandelaar

Melissa Mol

Onderzoeksstagiair

Pieter Ippel

Oprichter

Informatie voor overheden en organisaties